Cx Wiki nyhedsbrev

CxWiki.dk har fået en større opdatering, som både indebefatter indholdet, designet af siden og IT-sikkerheden. Læs videre og få et overblik over ændringerne.


Cx Wiki

Der sker en løbende opdatering og tilføjelse af indhold på www.cxwiki.dk, med det formål, at siden skal kunne fungere som et opslagsværk for Cx-interesserede.

Hvis du har Cx relateret materiale, som du mener vil kunne bringe værdi til andre Commissionører, bedes du sende dette til cxwiki@ttj.dk.

Nyt materiale
  • Underpunkterne til “Processen” er blevet opdateret. Teksten er blevet opdateret og flere steder uddybet, diverse downloads og eksempler er tilføjet, etc. Se mere her
  • Step-by-Step instruktionerne til Ide- og Programfasen version 1.0 er offentliggjort. Målet med Step-by-Step er at beskrive en mere praktisk og pragmatisk tilgang til, hvorledes Commissioning processen kan udføres. Se mere her
  • Der er oprettet en download side, som indeholder et overblik over alle Cx Wiki’s downloads. Se mere her

Cx Wiki

Cx Wiki’s design er blevet opdateret for øge læsevenligheden, hvilket indbefatter tekststørrelser, farvevalg, mellemrum mellem afsnit og opsætningen af menuer. Opdateringen har også medvirket til at optimere layoutet på mobiltelefoner.

Eksempler
Cx Wiki hovedmenu
Cx Wiki undermenu


Cx Wiki

For at sikre din sikkerhed, har Cx Wiki implementeret et SSL-certifikat, som sikrer, at al kommunikation mellem dig og www.cxwiki.dk er krypteret. Den eneste synlige forskel for dig er, at der i URL-adressen vil stå HTTPS, fremfor HTTP.

Cx Wiki

Tak for at læse nyhedsbrevet og være en del af den danske Commissioning gruppe. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte undertegnede, hvis du har ideer eller forslag til siden.

Kender du en Commissioning-interesseret, som endnu ikke har tilmeldt sig nyhedsbrevet? Så videresend denne post eller dette link https://cxwiki.dk/newsletter/ til vedkommende.


Thomas Toftgaard Jarløv
Strategic Commissioning Manager

Besøg Cx Wiki,  Wiki om Commissioning