Cx Manager er online


Jeg kan med glæde meddele, at Cx Manager - et Commissioning software progam - er udgivet!


Commissioning software

Cx Manager er et online Commissioning (Cx) styrings værktøj, som hjælper med at holde styr på alle dine Cx projekter.

Cx Manager er udviklet som følge af et behov for at kunne styre og overvåge mange Commissioning projekter på samme tid. Behovet for et dynamisk projektstyrings værktøj, der kan supplere dagligdagens arbejder, er essentielt for en optimeret projektstyring.

Cx Manager giver derfor også brugerne mulighed for at skrive noter, fx mødereferater, og benytte to-do lister - som både er koblet til projekterne, men de kan også være personlige.

Dansk Standard DS 3090

Den nuværende version af Cx Manager har support for almindelige projektstyring ved brug af Commissioning loggen, men det er også muligt at tilvælge et projekt der følger den Danske Standard for Commissioning (DS 3090).

Værktøjer

Cx Manager indeholder mange projektstyrings- og Commissioning værktøjer, der sikrer et kontinuerligt overblik over alle opgaver i et projekt. Cx Manager Hjælpeside indeholder information og vejledning i, hvordan programmet kan benyttes.

Commissioning loggen kan fx vises i listeform, LEAN overblik, tidsplan og kalenderformat. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret, kan jeg kontaktes på ttj@ttj.dk


Cx Manager dashboard

Thomas Toftgaard Jarløv
Strategic Commissioning Manager

Prøv Cx Manager gratis på  Commissioning software
Læs mere om Commissioning på  Commissioning Wikipedia