Jobopslag: Commissioning Manager i Københavns Lufthavn


Vil du være med til at lede Commissioning processen på Københavns Lufthavns vej mod 40 millioner passagerer?

Som Commissioning Manager bliver du en del af vores Commissioning Team, der i fællesskab med projektledere, driftsafdeling og samarbejdspartnere udfører Commissioning på vores byggeprojekter, så det sikres, at vores projekter er projekteret energi- og driftsmæssigt korrekt og ikke mindst, at de er testet før, de tages i brug.

En arbejdsplads der sætter Commissioning i førersædet

Commissioning er blevet en fast del af Københavns Lufthavns store byggeprojekter. Over de sidste 3 år har vi oplevet økonomiske benefit af brugen, mens mindst lige så mange på de blødere værdier. Lufthavnen har deres egen Commissioning ydelsesbeskrivelse, som er baseret på den Danske Standard DS 3090 men tilpasset en lufthavn, som altid er i drift

Bliv en del af CPH

Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2018, så skynd dig ind og søg stillingen.