Jobopslag: Bliv en del af Commissioning teamet i Københavns Lufthavn


Du skal kunne sidde for bordenden på større byggeprojekter og koordinere alle verificeringsaktiviteter.

Som Commissioning Manager i Københavns Lufthavn (CPH) bliver du ansvarlig for styringen og ledelsen af Commissioning på vores byggeprojekter. Du får ansvaret for implementeringen af Commissioning på nye projekter og er ansvarlig for ledelse af processen fra ide og ind i driftsfasen.

Vores Commissioning proces er baseret på den danske standard DS 3090, vi forventer derfor, at du har arbejdet med værktøjerne i denne. Commissioning processen skal løbende opdateres til at afspejle vores behov, du skal derfor have praktisk erfaring med koordinering og styring af grænsefladerne hos alle involverede parter i byggeprojekter.

Du skal kunne sidde for bordenden på større byggeprojekter og koordinere alle verificeringsaktiviteter. Ved udfordringer skal du selvstændigt udarbejde pragmatiske løsninger, som tilgodeser projektets fremdrift sammenholdt med verificeringen af de tekniske installationer.

Som Commissioning Manager bliver du en vigtig del af vores faglige Commissioning gruppe, der ledes af CPH’s Strategic Commissioning Manager, som du kommer til at arbejde tæt sammen med om at videreudvikle og eksekvere CPH’s Commissioning proces. Du vil blive en del af afdelingen TSE, Technical Strategy & Energy, på i alt 11 medarbejdere, der alle refererer til energichefen i CPH. I TSE er et af vores hovedformål at støtte og rådgive forretningen på tværs.


Dine primære opgaver bliver at
  • eksekvere Commissioning processen i henhold til CPH’s Commissioning ydelsesbeskrivelse
  • udvikle og tilpasse Commissioning værktøjer som for eksempel testparadigmer
  • skabe awareness om Commissioning på tværs af CPH
  • være bindeleddet mellem projektledere, Asset Managere, Teknisk service og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver udfordret personligt og fagligt i jobbet, og vi lover dig en spændende og teknisk kompliceret hverdag.

Ansøg nu: Bliv Cx Manager i Københavns Lufthavn