CxPlanner opdatering #2


CxPlanner.dk har fået flere nye funktioner henover i januar og februar 2020. Denne blogpost vil vise et par af dem: brug PDF-filer og GPS koordinater! Prøv alle funktioner gratis i CxPlanner.dk - hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte mig!

Eksempel

Vis Cx observationer på en PDF-filer (byggepladsplaner, tegninger, diagrammer, mv.) og/eller angive dem med GPS koordinater.

Fritekst

Når du åbner en opgave i CxPlanner kan du ændre alle parametre. Nederst i venstre hjørne kan du skrive en fritekst i "Lokations"-feltet. Du kan også trykke på PDF og få adgang til alle filerne på sagen.

Rediger/ændre en opgave i Cx Planner

Vis på PDF file

Du kan vælge alle PDF-filerne på sagen og klikke på dem dynamisk. Her vil du få vist din Cx opgave på filen.

Tilføj en Cx opgave på PDF

Brug GPS koordinater

Er du skarp på dine koordinater, kan blot skrive dem ind selv - men har du ligesom mig brug for lidt til at finde dem, kan du blot trykke på GPS ikonet. Herefter vil du få muligheden for at finde koordinaterne på et online kort.

Tilføj en Cx opgave med GPS koordinater