Cx Planner og TTJ


Der er sket meget siden min sidste blogpost på TTJ.dk. Den største ting er, at jeg i Cx Planner har fået nogle rigtig stærke og dygtige partnere, som også kan se, at Cx Planner kan hjælpe til digitaliseringen af den byggebranchen.

Mine opdateringer på det sidste er foregået på Cx Planner's blog og vores Cx Planners LinkedIn side. Blandt andet vores signing nedenfor:


Undervisning og oplæring

Det har været rigtig vigtigt for Cx Planner at få Jens Christian ombord. Han er en yderst kompetent herre, som brænder for at vise Cx Planner frem og lære fra sig - hvilket har været til stor gavn for vores kunder.

Når du signer op til Cx Planner, så signer du automatisk også op til et oplæringskursus. Vi har den vej sikret, at vores nye brugere er kommet godt fra start.


Mange nye features

Vi har i den seneste tid med vores nye kunder fået afdækket nye behov for digitalisering. Vores udviklingsproces er agil og iterativ, hvilket har betydet, at vi har kunne udvikle features i samarbejde med vores kunder.

Inddragelsen af brugere og det praktiske take på brugen er et nøgleord for os.

De mange nye features er der slet ikke plads til at beskrive i den her blogpost ;) - men de overordnede kan du finde her: Cx Planner - Features.

Ahh, spøj til side - du får lige et par stykker alligevel! Vores egen integrerede 3D model viewer - kombiner, samle og naviger i dine 3D modeller online. Angiv specifikke ansvarlige personer for test. Aktiver push notifikationer. Vælg præcis den rapport du ønsker at printe. OG MEGET MERE.Liiige til sidst.. og next!

Vi har fået nyt logo!! Et super fedt et! Det indeholder Cx Planner og et flueben/checkmark, som jo er en genganger i et verificeringssoftware. Se det på hjemmesiden.

Next in pipeline - et utal af fede features og nok også nogle spændende videoer, som giver et yderligere indblik i Cx Planner - stay tuned :D


Thomas T. Jarløv